За България

16102289_303Колко пъти сте чували. За положението на българина са виновни руснаците или Европейският съюз, а може би САЩ и соросоидите. Ако трябва да съм искрен, за последно като проверих. Руснаците не са българи, американците също не са, същото се отнася и за всеки народ който е част от европейският съюз.

Най – логично според мен е руснаците да мислят за Русия, американците за Америка и т.н. Може да се чувстваме прецакани от тях, може и това да е истина, но също така е истина и че българина е отговорен за България.

Следващият път като си помислите, че някой е прецакал България, просто погледнете в огледалото и си задайте въпроса, а какво направих аз за България? Какво по дяволите би направил ти за България? Какво би дал ти за нея от себе си просто така без да искаш нещо в замяна? Какво би направил ти за децата си за да живеят в една по – хубава България? Не сега а след време. Защото за да живеем в една по – различна, по – хубава България би трябвало да има и жертва от нас. Няма реалност в която нещата да се оправят с магическа пръчица. Тази реалност е само по филмите, само в Хогуортс.

Лесно е да кажеш. Какво мога аз да направя, нищо не зависи от мен! Лесно е да се скриеш в бурята. Лесно е да обвиниш някого за твоите проблеми.

Трудно е да излезеш и да се опиташ да решиш проблема. Трудно е да отстояваш позиция. Трудно е, но това е единственият начин да порастнеш, единственият начин ако искаш децата ти да живеят по – добре от Теб.

Честит празник!

Започни да мислиш!

Нека мисълта бъде с теб!Categories: България

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: