Технологията като начало

wrist-coverВсеки мечтае за бъдещето си, чертае планове за него, очаква и има цели за него.Приемаме модерните технологии с лека ръка и отпуснато сърце. Прегръщаме ги и им се радваме, защото прави животът ни по – лесен, по – интересен въобще по – хубав.

Никога Офлайн.

Apple часовникът е само началото. Ето как изменящата се технология ще промени животът ти – независимо дали ти харесва или не.

The Time 11.09.2014

Заглавие на статия от USA Today 10.08.2017 г. “Ще ви бъде сложен чип – евентуално.”

Цитат от статията:

Ще се случи на всички,” казва Ноел Чесли, 49 годишен, професор по социология в Университета в Уйсконсин и Милууки. “Но не тази година, няма да е и в 2018. Вероятно няма да е през времето на моята генерация, но със сигурност на деца ми.”

636378342035512323-AP-MICROCHIPPED-EMPLOYEES-92765191

За сега Three Square Market или 32М не е обещала ползи от чипирането. Компанията, която продава корпоративни кафетерии предназначени да заменят вендинг машините, ще направи павилионите да приемат само безпарични транзакции. – Има се в предвид, че плащането ще става посредством чип сложен в кожата на ръката.

Може да ви се струва смешно!? Вероятно е така, но си струва да си зададем въпросът. Какво ни очаква, какво очаква децата ни!?

Откровение глава 13, стих 16.

И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,