Дойче Банк и химическото чистене

Дойче Банк е една от най – големите банки с капитал от около 1.77 трилиона долара.

дойче

Полицията във Франкфурт е започнала разследване срещу Банката, която е обвинена в пране на пари, като обвиненията са от време излизането на “Панама Пейпърс”.

Около 170 полицейски служители и разследващи са започнали проверката в шест офиса на банката във Франкфурт, като разглеждат активите на две неназовани лица.

Полицията е пуснала прес съобщение:

Молим гражданите да внимават как използват услугите на общинските перални, както и да съобщават за съмнителни действия на съответните институции”.

Вероятно някои си мислят, че това е единичен случай?

Вероятно някои си мислят, че ще има хора в затвора, все пак говорим за пране на пари?

Проблемите на Дойче Банк започват от 2013 година, все със съмнителни, тайни и сенчести сделки. Като общо взето всяка година биват хващани за нещо нередно в миналото.

  • Кога ли ще се научат че всичко трябва да е прозрачно и да се прави през деня. Хора спете нощно време, не перете пари през нощта! Все пак има и химмическо чистене!

Факт:

Дойче Банк е похарчила около 18 милиарда за последните десет години в глоби и правни споразумения според Блумбърг.

  • Хора спете спокойно, полицията ни пази. Докато има обществени перални, можем да бъдем спокойни, малко ще се изпере там. Направят ли си Банкови перални Обаче! Дали да не взема една банка да си отворя и като почна да пера….!?

Мисълта ражда идеи!

Идеята е вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

cropped-nines.png