По улиците на безличието

mindctrl

Може би не ви интересува геополитиката или ако щете политиката въобще. Трябва да имате в предвид, че макар вас да не ви интересува, то тя определено се интересува от вас и за Тях няма значение кой сте вие, а по скоро как да Ви оставят в това същото положение в което сте днес.

Не бива да се заблуждавате, това което гледате по ТВ каналите, където някакви “умни” хора говорят, не е нищо повече от Пропаганда. Никога не е било нещо друго! Дори може да се каже, че това са религиозни форми, защото така се получава, че религията е начин на живот! Как живеете вие, според какви правила и норми!? Нима живеете според християнски такива или по скоро според “Демократично-Капиталистическите”, нима Боговете на Съвремието не са Парите и Властта?

В крайна сметка всичко, което ни показват по ТВ каналите, не са ли само измислени авторитети? Авторитети на по 20-т години, успели само да завършат училище и добили някак си Известност, такива на които вашите деца искат да подражават. Нима децата ни не са обсебени от идеята да бъдат известни, да станат Някои!? Защо според вас е Така? Нима животът ни не е устроен така във всички сфери, все едно Ти си Никой и от Теб нищо не зависи. Съответно от Теб се иска само да ходиш на работа, да изкараш “едни” пари и да се прибереш Съсипан от прищявките на Абсурден Работодател, който може да направи с Теб каквото си поиска защото ти си зависим. Да, ти си зависим, така както наркомана е зависим или пушача, но за тях може и да има надежда, за Теб няма, за Твоите деца няма надежда.

Телевизионните канали са телевизионни, но и са канали!

Вероятно сте чували, че всеки път започва с първата крачка!? Това не е вярно! всеки път започва с идеята за нещо! С идеята за нещо ново, да намериш нещо, да добиеш нещо което не си имал, да отидеш някъде където не си бил, схващате какво имам в предвид.

Може би очаквате някой, който говори добре по телевизора ще оправи нещата!? Нека ви го споделя в прав текст. Това няма да се случи! Преди всичко не гледайте какво ви говорят, а какво правят, защото така ни “оправят” вече 30-т години едни и същи с различни лица и ще продължат така по същият начин.

 

Мисълта ражда идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!