Новият хоризонт на Феминизмът

Жените в “модерното общество” са против забременяването! Добре, че в БГ сме с поне 50 години назад.

birth

Има нещо много непонятно в модерния Свят. Дали ние всички бавно полудяваме, дали просто аз съм изперкал! На мнение съм, че този свят такъв какъвто го виждаме ще си „сложи ножа“. Вероятно съм с „песимистичните очила“, но в тази статия ще разгледам, дори и малко, един странен протест, политическо искане.

В така наречения „Западен Свят и Култура“ в момента има млади жени които протестират против раждането. Да, те са против забременяването. Дали това е „новият връх“ в развитието на MeToo движението, което не харесва мъжът аз не знам, при всяко положение звучи като от научна фантастика. Вероятно търсят просто поле за изява, но някак аз лично не успявам да си обясня, как е възможно подяволите, да „рекламираш“ личният си избор, съзнавайки, че това няма как да не повлияе!

Ако ви интересуват подробности или не вярвате в инфото което споделям. Чичко Гугъл ще ви помогне ако напишете ключово съчетание – Birth strike.

birth strike

Информативно, бе показано по Фокс Нюз. Ето цитати от протестиращите

Blythe Pepino said, “Its aim is not to discourage people from having children, or to condemn those who have them already, but to communicate the urgency of the crisis.”

Блайт Пипино каза: „Целта ни не е да обезкуражим хората да имат деца или осъждаме тези които имат, но да заявим спешността да се справим с кризата (Глобалното затопляне, Промените в климата)

The concern for pretty much all of the BirthStrikers that have joined our little group is that there isn’t going to be a future for those children. We’re talking about the scale of a crisis which is so unprecedented, and there’s so much about it that is terrifying and it’s not going to happen in our grandchildren’s lifetime. It’s going to happen in our lifetime. I’ll be alive when this is happening.

Притеснението на повечето протестиращи идва от вярването, че няма бъдеще за децата. Говорим за криза с мащаби които са без прецедент, има толкова много неща които са плашещи и сред тях е това, че няма да се случи на нашите внуци. Ще се случи във времето на нашия живот. Аз ще съм жива, когато тези промени дойдат.“

Ако трябва да обобщя това е една не малка група от жени, които са уплашени от климатичните промени. Толкова се уплашени, че идеята човека да не се репродуцита е някак логично за тях, т.е. нека приключим човешката Цивилизация доброволно, от страх. Нека се опълчим на консуматорската политика като спрем да се „обичаме“. Те са против всички мъже, но само когато става въпрос за семейство и деца. Казваха, ние сме за равнопоставеност, свобода и т.н., но по тяхната логика в момента има над 60 пола, да правилно прочетохте. Всичките са социално конструирани – само еднорози няма в момента. Така стигаме до днешните без бракови, неискащи деца „Жени“. То както се казва мъже не останаха, но все пак!

 

Може да ви се струва, че е малък проблем, вероятно защото не е при нас все още, но ние именно на тях подражаваме и е въпрос на време да дойде и в нашият двор. Както се казва „очаквайте включване“.

 

Нека завърша с превод на част от дебат с Бен Шапиро от 08,10,2018 – някак пророчески идват думите на Шапиро.

Шапиро: – радикалният феминизъм не просто удря негативно семейството, също толкова жестоко „удря“ и майчинството, „смъртта“ на семейството не е лошо просто за жената и мъжът, но най вече за детето. Разпадналият се брак не довежда до липсата на деца, означава просто, че децата нямат бащи.

Глория Щайн: – Жената се нуждае от мъжа, така както рибата се нуждае от колело.

Шапиро: – радикалният феминизъм има решение на това, просто учете жените да не бъдат майки. Това ще реши всички проблеми. Така няма да е необходимо да се притесняват от това, че децата ще останат без бащи. За да бъде спасен митът за това,че работата е по – важна от същинската СуперСила на жените- създаването и износването на дете. Радикалният феминизъм убеди мъжете и жените, че отговорът на този въпрос/проблем е, абортът.

Нека го кажа ясно! Според него жените имат СуперСила и това е да създадат живот.

Разбирате ли колко сме сбъркани, ние разбиваме семействата си всеки ден, а после сме уплашени за бъдещето на децата си. Мислете в перспектива Хора, не мислете за два дена, седмица или две. Ако сте „малки“ ще мислите за малко, ако сте „големи“ ще мислите отвъд границите, ще създавате граници.

В България се мисли като тези госпожици, на дребно, за днес. Утре, е в бъдеще време и нас не ни интересува, нали днес ще взема това което искам. Тези които си мислят, че тези моми мислят в перспектива!? Да тревожат се за нероден Петко, страх ги е за децата им, а те нямат деца!

Живеем в порочно време и объркан свят. Живеем във време на пренареждане и разпад на обществото и обществените порядки, ако смятате, че тези процеси няма да ни засегнат, то е добре да се събудите. Розовите очила няма да ви помогнат.

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

cropped-nines.pngCategories: геополитика, политика

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: