Клонираните са тук!

Из политическата действителност! Забранено за лица под 30 IQ!

google-deepmind

 

Бъдете предупредени! Клонираните са тук и са сред нас. Ще ги познаете единствено и само по делата на не спазените им обещания. Това са те:

– Говорят за “Светло” бъдеще, но никога няма да признаят, че всъщност говорят за тяхното лично бъдеще и на техните деца.

– Горди са с “Изкуственият” си Интелект – според проучване проведено от изследователска агенция Стани Беден, “Изкуствения” Интелект е човек придобил знанията си Изкуствено!

– Обичат да четат приказки и учебници на КГБ, ЦРУ и други подобни автори и произведения, като любимата им приказка е тази за червената шапчица на Карл Пюро, където шапчицата “изяжда” Големият Лош Вълк. Героят на Лошият Вълк се играе периодично от различни лица, като е достатъчно да е различен от тяхната “Каста”, но в действителност, персонажа му е символ на едно цяло общество/народ.

red hoodies

– Те са “Спасители” и “Месии”, “разделят” морета само със звучното си Слово, без да им е необходима тоягата/жезъла на Моисей. “Преобръщат” планини и “коват” истината, като дори сам Бог ‘не може” да оспори правото им на Истина . Защото и те като папата са с глас “чуващ” се На Земята, Под Земята и Над Земята – за незапознатите това се нарича “непогрешимостта” на папата, догма според която “Папата е непогрешим като Бог”.

John-Marquez-as-Ronald-Bream-The-Messiah-credit-Robert-Day-(1)

Ако всичко това ви се струва странно, ето ви още няколко белези на нерези:

– Всичките вкупом говорят Български език – но истината е, че мокрите им сънища са в Европа, Русия, Сащ и всяка една друга държава, навсякъде другаде, реално, само не в България!

– Всичките носят националното знаме в сърцата си – но няма да видите, че те го носят на обратно (символ за военни действия) спрямо собственият си народ.

– Всичките са българи – но обичат, тачат и милеят за техният си джоб, Лондонското сити или банкеро-капиталистическият център. Белият Дом като ръцете, краката на Световният “Полицей” (грешката е умишлена), както и площад Свети Петър като центърът на “Божественото начало”. Всичките са “строители” на мостове за мир, но не и за предотвратяване на войни, важното е да се строят магистрали и мостове.

– Носят различни окраски. От сини до червени, през жълти до светло сини, герберски цветя и други размахващи паспорти с българското знаме. Все са маскари и клоуни, преяли дребни душици, все са тук, тук са от 30т години!

Оцапани бъдещи раирани ризи и панталони, това са те, посерковци, бъдещи миньори и чистачи на българските магистрали.

Бъдете предупредени! Клонираните са тук! Те ще говорят красиво през следващите дни, ще обещават, ще се молят дори. Знайте, те са препрограмирани за кратко, ще говорят само и единствено за “Светли бъднини”. Бъдете предупредени, клонираните българи са Тук, Не просто клонирани, а 5G Изкуствен Интелект!

 

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е вечна!

Нека мисълта бъде с Теб

cropped-nines.pngCategories: България, геополитика, политика

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: