За чудесата и Великден

Народе възродени, пътят на промяната е осеян с чудесата сътворени от клонингите!

santa

Надявам се празнувахте Великден! Без капка ирония искам да ви споделя, че сме на прага на съвсем нов празник. 26 май би трябвало да се обяви за нов национален празник поради няколко стотин хиляди възкръсвания в един ден! Това не е достойно просто за Гинес, а направо за нова религия. Като се замисля, това е реалност от 30-тина години. Като се замисля, би трябвало да се наричаме “страната на Чудесата”!?

Кажете ми вие не е ли по – логично да празнуваме вече 26 май, след като на този ден Възкръснаха няколко стотин хиляди души, буквално станаха от гробовете отидоха до урните и гласуваха “по съвест” за промяната.

Живеем във времена такива, че ако трябва да приема тяхната реалност за истинна, то Великден не е Велик, а е един нормален ден, защото вижте 26 май, това е един наистина велик ден. Чудя се кога църквата ще обърне поглед и ще припознае чудесата които се случват инак в нашето “нормално” ежедневие. Нима никой не вижда, как пред нас клонингите творят и пренаписват дори природните закони? Моисей бледнее пред “силата” на нашите родни “творци”. Та те преместиха море, а не го ‘разцепиха’ на две!?

miracle

Трябва да признаем геният, който се крие зад маската просто на месия. Целият държавен апарат призна, ЕС призна, църквата призна, народът призна. Трябва да е истина!?

Чудесата вече са новата реалност народе възродени. Няма от какво да се опасявате, утре ще ни обещаят да нахранят всички с риба, а ходенето по вода ще стане ежедневие дори за най – непросветените. До тогава дерзайте и очаквайте мъж да роди!

Послепис

Уайли Симсон е родил през септември 2018. Вярно е джендър, но все пак се води мъж. Чудесата са новата реалност! Стягайте коланите, очакваме Супермен и Батман да дойдат да вкарат нотка на сюрреализъм, че инак ще ми трябват хапчета да “догонвам” реалността.

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

cropped-nines.pngCategories: България, политика, разкази

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: