Пазителят от Бадландс

Пазителят от Бадландс познат още като Индианската глава или Женската глава е геоморфологичен обект намиращ се до Медисин Хат, което се явява югоизточна Албърта, Канада. Може да се види само високо в небето и представлява глава с шапка, “гледайки” на запад. От снимките се виждат и така наречените “слушалки”, но те са просто пътека изкуствено създадено от човека. Би трябвало да се поясни, че като обект е доста по голям от планината Ръшмор.

mount-rushmore

Намерен през Гугъл Ърт през 2005 година от Лин Хикокс. Това са координатите ако желаете да ги проверите: 50.010611,-110.113422

Uncanny-Products-of-Pareidolia
Това е описанието накратко в Уикипедиа, четейки го, няма как да не се учудим на предположението, че това е “природен”феномен. Дали е възможно, разбира се, стига природен феномен всъщност да е името на човека направил възможно нещо подобно. Изводите може да си ги направи всеки един.

mayanchief

Отказът на модерната археология, най – грубо казано да се занимава сериозно с подобни въпроси, няма как да не довете до множество “конспиративни” теории. Предполагам в края на крайщата предавания като Антични Извънземни са по – доставерни от така наречена “научни работници”.

maxresdefault (2)

Няма как да не се направят препратки с лицето от Марс.

 

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.png