Ближи си сладоледа

Из Зелените Полета на Безсмъртните!

thumb-1920-68480

Някак отчайващо е нашето ежедневие, не за друго, а защото оставам с впечатление, че разполагаме с гиганти на мисълта, гениални политици и министри, които не могат да намерят достатъчно поле за изява.

Така нареченото джуркане във ВКС, ще остави незабравим спомен за интелекта и несломимото въображение. Белият рицар на българският парламентарен Интелект, г-н Министъра на Правосъдието, може да бъде определен само с една дума “Потенциал”, за него няма граници, защото той сам е създател на граници. Само едно не разбрах, кой по дяволите е Белият Хакер?

Ако някой се е съмнявал в съществуването на Бог, сега е момента да преосмисли позицията си, защото, подобен Интелект, Въображение и чисто Знание, могат да бъдат преборени единствено от Бог. Комисията обсъждаща и даваща Нобелова награда се е самосезирала и съвсем сериозно обсъждат, дали да не му присъдят наградата за пожизнени заслуги, към световният полит-икономически и правен живот, за разширяване границите на Познанието. Някои се шегуват като го наричат Титанът, но истината е, че така е описан от Безоският Вашингтон Пост, а Си еН еН направи репортаж по случая, наричайки българският министър “Геният, който прекроява граници”.

Въпреки всичко и всички публикации така и не стана ясно кой е Белият Хакер и аз съм разочарован, не за друго, а защото именно от г-н Министърът тази фигура бе наречен Експерта, сиреч, тоя който ще дообясни положението и ще ни светнат лампичките. Вярно е, че пред тях ние сме само лампи без крушки, но поради това имаме и нужда от Белият Хакер, който да ни “светне” с вездесъщото си познание.

lightbulb

Ето няколко предположения за това кой се крие под личността на Белият Хакер

– Гербера Стефан Апостолов – Неговата приятна фигура, “цъфна” след като всички разбраха, колко гладко “чете” от трибуната на НС. Това бе национален празник, защото всички деца от първи и втори клас бяха освободени от занятия за цяла седмица в знак на съпричастност. Децата от трети клас бяха наказани с есе с тема “Вземи огин запали ме!”. Попитан от медиите, депутата отговори, че владее два езика и е съдия по футбол, но никой не намери сили да му обясни, че да “владееш” български писмено и говоримо, не се брой за два езика.

wp2596722

– Ангел Исаев, депутат от две години и горд Член на политическа партия Герб – поредният български политик номиниран за Нобелова награда, за мир обаче. Той донесе, буквално, мирът и приятелите си в Палестина. Членуващ в групата на НС с гръмкото заглавие “Приятели на Палестина”. Може и да не е стъпвал за две години в Парламента и да “работи” депутат. Буквално! Все още е със средно образование, но, при първото си появяване в ивицата Газа, при международна среща с приятелите от Палестина, израелските войници, свалят знамена и навеждат глави пред “Осанката” на българският депутат. Тел Авив нюз написва статия специално за него на първа страница със заглавие “Той е тук! Титанът от България по пътят на мирът!”

wp3721172

– Няма как да не включа в предположенията, майсторите на джуркането, поне апартаментното такова, от Цв.Цв. През Ц.Ц през знайни и не знайни прокурори председатели на Специални Прокуратура, то е дори невъзможно човек да ги изброй. Все Гиганти на мисълта и правната мисъл, способни да решат теоремата на Рийман (Една от Хилядолетните задачи в Математиката, те са 7-м на брой, само една е решена до момента, има парична награда от 1млн долара за всеки успял да реши всяка.)

funny-wallpapers-for-iphone-On-wallpaper-hd

– Разбира се, може ли да не се спомене и Човекът Слънце, Супер Човекът, Всевиждащият, Всезнаещият, Супер Героят Б.Б. познат още като Бойко Борисов, създател на Борисовата Градина в София. Пред когото английските медии искат разрешение да говорят бавно, а Тимерманс, навежда глава и мълчи като сукалче пред майка си. Гигант на мисълта съпоставим единствено с митични фигури като Херкулес и Ахил. Човекът отговорен за Големият Взрив, създаването на Вселената и процесът на Еволюцията. Към момента отговорен за следващият етап в човешкото развитие. Ще кажете кой е следващият етап? Как може да е друг освен Даниил Кирилов, това е бъдещият човек, така ще изглежда, ще ходи, мисъл като бръснач, вярно ръждясал, но все пак, бръснач! Хомо Сапиенс, ще бъде заменен с Хомо Титанус, ликувайте, ние ще сме на върха на хранителната верига!

12831_funny-wallpapers

Ако трябва да съм честен, българската политика и Демокрация, приличат на дете продало играчките си само за да си купи сладолед! Остава му само да си ближе сладоледа, а още играчки няма! Колко време смятате, ще си ближем сладоледа!?

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

cropped-nines.pngCategories: България, политика

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: