За двуликите

На визита в Съединените Щати

okean-shtorm-art.jpg

Човек дори добре да живее и да не гледа ТВ, чете преса, все ще дойде ден да види новина от която да му доизпада и малкото останала коса. В един демократичен свят, за какъвто ние претендираме да сме, е разбираемо да има сблъсък на идеи, ако дори искате на “Мантри”, ПР способи, а дори и откровена Пропаганда, а защо не и лъжи. Подобен вид “поведение” от страна на медии, политици и разпознаваеми лицa от ТВ екрана с етикет “Експерт по всичко”, все пак е нормален. Това съвсем не означава, че лъжите им са нормални, не, не са нормални, но може да се предположи, че това е важна стъпка в развитието на едно Гражданско Общество. Обърнете внимание, Гражданското Общество разпознава прекомерните лъжи и се бори срещу тях, в този смисъл сами можете да си направите сметка къде се намираме. Можем много да се “тормозим” емоционално но така нареченият “Свободен Свят” се гради на база Свободно Слово.

Както се казва това са бели “кахъри”, брътвежи на хора, които си нямат работа и обичат да пишат. Кажете ми, каква е тази снимка и какво виждате на нея? 

сащ цацаров гешев посещение

Тази снимка е от периода 14.10.10 – 17.10.19. поне така се разбира от Пресцентъра на РБ. Също така от тях се разбира, че по време на датите упоменати по горе е имало Визита по покана от американска страна. В посещението освен, Главният Прокурор на РБ са още, вероятният бъдещ Главен Прокурор на РБ, заместник главен прокурор, Председателят на Държавната Агенция “Национална Сигурност”, Председателят на агенция “Разузнаване” и последен, но не по значение Директорът на служба “Военна Информация”. Може и да не разбирам от необходимият протокол, но! Ако това е работна среща, както се твърди от информацията подадена от ПРБ (Пресцентър Република България), то къде са американските власти на снимката се пита в задачата? Друг въпрос ще е, а къде е българското знаме? Аз не съм запознат с протоколът на междудържавно ниво и т.н., но не е ли нормално български държавни лица на официално посещение да са с придружени с бъгарските държавни символи под някаква форма? Последен въпрос, колко пъти сте виждали българки “политици, държавници, модерни революционери и всякакви подобни” толкова гордо застанали пред Българското знаме и герб?

За съжаление отговорите са повече от неприятни, но те ще бъдат такива единствено и само ако на вас ви пука за тази страна. Последно, да припомня!

20130920.dvzzxsbltd

Тази снимка е от 2013 г. и е свързана с хвалебствия на българската преса за “Нашият” човек в ЦРУ! Дано помните! Ако не помните, ще ни забравят!

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

cropped-nines.pngCategories: България, политика

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: