За “Държавникът” и Българофилът

Изборите минаха така да се каже и заключението е че някои спечелиха, a България Загуби!

991-ratio-bylgariia-karta

Едва ли има нормален в смисъл не болен човек, който да се съмнява в изборните резултати. Ние се славим като Не Корумпирана страна в която правовата държава стой най високо (Ирония!!!). Да е честито на победителите, а загубилите да “стягат” колана и да ходят на работа, че без да гледам новините знам, че май цената на токът ще скача скоро! Все пак изборите минаха вече.

Лично аз не следя новините и тем подобни купени Организации, които повече от очевидно са заинтересовани от това целокупният български народ да Спи и да се не събужда т.е. това е модерният начин на манипулация, вид пропаганда. Някак отвратително е ленивостта и очевадната манипулация не само що се отнася до самият изборен процес, ако може въобще да се нарече така, но и съдействието на медиите. Всичко това дава привкус на отчаяние от това що е българският народ.

12831_funny-wallpapers

За да не бъда голословен на 11.10.19 в град Ямбол е имала предизборна среща на ПП Герб, като там е бил Самият г-н ББ. Лице олицетворяващо и въплъщаващо в себе си Истината, Правдата и Слънцето в едно. За голяма част от българският народ това е кръстоска между Супермен и Батман, а ако трябва да бъда сериозен на политикански език, ще да е “Държавник”. Защо ви “говоря” т.е. пиша за тази среща. На нея стана ясно от думите на Самият ББ, че при хипотетичната ситуация на военно положение в Република България, Той смята, че по – голямата част от българите ще напуснат пределите на страната, както Той самият би направил. Разбирате ли, според г-н ББ е нормално човек да избяга от страната за която е Отговорен.

Унизителното в цялата история е, че няма да видите тази новина в централната емисия Новини, на която и да е Телевизия или Медия, дори ще ви е трудно да намерите видео клип в мрежата с конкретните думи на инак “Държавника”. Единственото място, където аз видях клип с думите на ББ бе в предаването на Евродиков от 23.10.19 с отровното трио.

house-of-lies-wallpapers-31593-3675040

Може би всеки един от нас би трябвало да погледне в сърцето си и сам да си отговори на въпроса в крайна сметка, какво Ти си Способен да направиш за България? Не, не ви говоря да си дойдете от чужбина за няколко дени на протести, не, точно обратното. Приберете се вкъщи, отидете на протести, сменете тази Измет и работете за България в България, ако вие смятате, че е българско да избягате от България, то вие не сте българин, а нещо друго. Българинът живее и работи в България, той не мечтае за друга страна, защото той обича България и е българофил не русофил, франкофил или американофил и подобни фили. Българофилът е човек, който се бори за България и нейният народ, той не бие българи, не “плюе” по майки и техните деца, че за “изроди”, той не е насилник, защото обича тази земя и хората които са в нея без значение от цвета на кожата им. Българофилът съзнава, че най – голямото богатство на България са нейните деца т.е. хората които биха дали живота си за България и които обичат българите.

ПС.

За тези които биха се припознали в чужбина! Не, не виждам нищо лошо, че сте там и работите да си изкарате прехраната, но не разбирам единствено защо ако обичате България сте там от повече от десет години и очевидно мислите да останете там, а не да се върнете в България. Да се бориш за България означава да си в България и да се бориш, не да си протриваш клавиатурата и да говориш, колко ти е мъчно за Родината.

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.pngCategories: България, политика

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: