Дизайнерските бебета

Едно възможно бъдеще

 

babies 1

Създаването на така наречените “Дизайнерски бебета” може да започне до две години.

Това заявява Др. Кевин Смит, биоетик от Аберти Университет в Дънди, той е публикувал анализ в който се твърди че рискът от “преправяне, пренаписване” на генът не е вече толкова голям.

Според същият научен работник, създаването на подобен вид “продукт” е едновременно “етично обосновано” и “искано”. Също така предрича бързо развитие на генно проектираните (ГП) хора.

babies 2

Новината може да намерите на страницата на Индипендънт ЮК.

Линк към статията

babies

Идеята е, че така ще бъдат “победени” различен вид заболявания или поне това се говори пред пресата и Масс Медиите. Всеки един от нас може сам да прецени сам за себе си това правилно ли е или не! Аз ще кажа личното си виждане по начина по който го виждам без да искам да обременявам никого с мнението си, а просто да ви дам гледна точка.

Това за което говори конкретният доктор е вид “Изкуствена” Еволюция, логичният въпрос каква е нейната цел!? Ако ние сме продукт на така наречената Еволюция то каква е идеята на едно забързване на процесите, ако може да се нарече така! Краткият отговор може да бъде намерен дори в някой Холивудски филми, примерно Превъзходство с “Джак Спароу”. Там на въпросът – Дали така няма да се превърне в Бог, той отговаря – Нима това не е била целта през цялото време. Нима вчерашната както и настоящата Наука нямат именно това за цел. В краткият вариянт, Мечтата на “модерното” Западно общество е да се превърнат в Богове. Трябва да се уточни, че дори според религиозните текстове в Библията то ние сме “богоподобни”. В крайна сметка Идеята на самата Еволюция не е ли именно това!

babel

Така нареченото “Модерно” Общество лежи на архаични основи. Модерността му се харектеризира единствено с арогантността си, говорейки за себе си неща, които не са верни. Ако мога да вляза в ролята на “пророк” то най – вероятното което ще се случи е нещо подобно историята с Вавилонската кула в Библията! Дори да не вярвате в религиозните книги и сте от така наречените Атеисти, какъв ще е “отговорът” на така наречената Природа? Абсурдно нали, единственото абсурдно в това е мнението че всичко ще завърши положително. Ако слушате какво ви говорят научните хора, ще разберете следното, те не разбират процесите в голямата им част. Те се борят да манипулират нещо, което на първо място не разбират, а вие очаквате краен “Хубав” резултат.

Внимавай какво си пожелаваш!

Дерзайте, няма да е за вас, за вашите деца ще е!

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.pngCategories: Бог и Човекът

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: