Лицемерието на Холивуд – малко зa сексуалните хищници

Покрай майтапа да си кажем Истината, или как Рики Джарвайс не прикри фалша пред телевизионните екрани.

 

ricky

 

“Компаниите за които работите, невероятно, Апъл, Амазон, Дисни. Ако Идил, започне стриим сървис вие веднага ще се свържете с агентът си, нали така? Ако днес не спечелите награда, не използвайте платформите си за да изнасяте политически речи. Не сте в позиция да изнасяте лекции на обществото за нищо. Нищо не знаете за истинският живот. Повечето от вас са били на училище по – малко време и от Грета Тунберг. Така че ако спечелите, елате, приемете наградата си, благодарете на агента си и на Бог и се разкарайте.”

2020 г. Златните Глобуси, Рики Джарвайс.

В мойте очи този човек се превърна за 10-на минути в абсолютна легенда! Предполагам не е много, но ми харесва някой да излезе и да каже самата истина дори това да не се харесва на повечето. Ако не сте запознати това е само част от няколкото “шеги” спрямо Холивуд и производните му актьори. Това са именно тези на които повечето хора завиждат, но не виждат колко са Кухи. Буквално това са Арогантни хуманоиди с окраски на сексуално – педофилистични хищници! Това е самата истина, педофилията в Холивуд е меко казано разпространена и приета!

Дори една от шегите на Джарвайс бе с привкус мълчанието на Звездите относно Харви и Епстийн! За незнаещите да разкажа с две думи. Харви Уайнстиин е сексуалният хищник, който се е “възползвал” от млади актриси, като им е давал конкретни роли и е подпомагал кариерите. Нищо че не ги е насилвал и те сами са отивали при него за услуги, не Те не са виновни, само Той е виновен. Нищо, че всички са знаели за това, това не се говори. Заради него тръгва движението Аз Също (MeToo).

harvy wa

Харви Уайнстийн

'KILL BILL: VOLUME 1' FILM PREMIERE, LOS ANGELES, AMERICA - 29 SEP 2003

Mandatory Credit: Photo by BEI/REX/Shutterstock (430480gz) Harvey Weinstein and Quentin Tarantino ‘KILL BILL: VOLUME 1′ FILM PREMIERE, LOS ANGELES, AMERICA – 29 SEP 2003 September 29, 2003 – Hollywood, CA. Miramax Films’ Harvey Weinstein and writer/director Quentin Tarantino . Miramax Films presents the Los Angeles premiere of KILL BILL VOL. 1 at Grauman’s Chinese Theatre. Photo®Eric Charbonneau/BEImages

С Куентин Тарантино – Вероятно режисьора не е знаел!?

Harvey+Weinstein+accompanies+Emma+Watson+outside+Dq4wmfZjEppx

Защитаващата правата на жените, феминистката Ема Уотсън е била честа гостенка на партита му!? Не е знаела, разбира се!

barack-obama-harvey-weinstein-z

Барак Обама, също не е знаел!?

download (2)

Два Хищника, ама не знаят един за друг!?

С Мат Деймон и Хилари!?

Епстийн ми е любимец, човекът се самоубива в затвор който е с превенция за самоубийци. Той е обвинен и осъден за сексуално насилие и отглеждане на роби, предимно жени. Ако не сте запознати те са отгледани, буквално, като домашни любимци и са продавани на заможни “Люде” за ласки. Сред приятелите му са Бил Клинтън и Хилари, Тръмп, Принцът на Монако и все такива “Юнаци”. Да подчертая, това не е конспирация, ако владеете английски може да проверите и сами.

epstein with clinton

Отново два хищника на едно място, но не знаят един за друг. Епстийн само е отглеждал секс робиня!?

epstein with prince andrew

С принц Андрю, случайност!

dude-1

Заради нея той е арестуван

sex slave

Нейни снимки с Епстийн на рождено парти на Наоми Кембъл. Също никой не знае за нея!

Ако това не ви е достатъчно, надявам се сте чували за Роман Полански. През март 1977 е арестуван в Лос Анджелис с 5-т обвинения срещу 13-т годишната Саманта Геимер. Обвиненията са за изнасилване и използване на опиати, Перверзия, Содомия и други подобни. Осъден и избягва от САЩ до момента все още е издирван. Въпросът е, Холивуд осъжда ли този човек за това, което е извършил или го подкрепя? Вземете предвид, че той е издирвам след 1978 година.

Ето ви част то филмовата му история след присъдата. Номинация за най – добър режисьор през 1981 година за филмът “Тес”, номинация за най – добра картина за филмът “Пианистът” през 2003 година. Получава оскар за рецисура, за “Пианистът”.

Ако това не е достатъчно като доводи, погледнете това Видео.

Целият върпрос е в Лицемерието на така наречените Звезди, в тяхното себеусещане за безнаказаност и миризма на евтин парфюм. От тази плеяда “Убавци”, никой не е стока, но тези които прикриват и защитават подобни хуманоиди по – добри ли са от тях?

 

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.pngCategories: История и факти

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: