За един молебен и едни каракуди

Да се помолим за отровният въздух!?

praying-mantis-wallpaper-preview

Как не се сетих до сега да се помоля за повече парички!

prayer-1725x810_25130

Съжалявам да ви го кажа, молебен? Това е нашият отговор пред настоящият проблем с водната криза, наистина!? Какво се случи в крайна сметка, оказа се че и въздуха е замърсен! Представете си го за секунда, започва кризата с водата и правим Молебен, няколко дена по – късно се обявяват въздуха за отровен. Мисля че “Бог” не ни обича, или това или свещеника нещо послъгва с вярата си. Да се бяхме обърнали към някой шаман? Те поне имат и танци, че да поиграем заедно!? (Ирония)!!! Това ви го казва религиозен човек, според мен големият проблем е неправилното отношение към религията. Вас са ви лъгали толкова много, че си вярвате. Говорят ви неща от сорта “Ако имате малко вяра, ще повдигнете планина”, знам го, защото съм им слушал глупостите. Голямата част вероятно са станали религиозни само за този случай, ма нищо, добре че шаманите са далеко, щото ако дойде един и потанцува и завали, току виж сте станали част от чуждо племе. Не, не искам да кажа, че сме продажни, не, напротив, ние това си го знаем и е нормално!

В този ред на мисли, какво очаквате да се случи? Кой е виновен? Да ви дам няколко насоки.

us

Американците, планът Ранът все още е в план.

russia

Руснаците

putin

Лично Путин

YBmHjVJ

Лично Ердоган

27BULGARIA-superJumbo

Герб

bsp

Комунягите

Само Ти не си виновен!? Ти си знаеш по рождение, знаеш, знаеш, ма като спре водата, викаш, що спря? Ами спря защото не си шаран а каракуда.!Спря защото теб не те интересува, ти си знаеш по рождение. Защото си видял намаляващите язовири, но водата си тече, Нали? След това изненадан, водата спря, ами ти си знаеш, никой не ти е виновен.

27-279461_mirror-wallpaper-dark-background-with-mirror

Направете Молебен за токсичният въздух сега? Нищо, че горим боклуците на Европа и медицински боклуци от Африка, нищо че цапат въздуха на децата ти. Утре се чуди защо имат проблеми с белите си дробове, ще бъде изненада – това ще е най – малкото!? Нека “Бог” да е виновен за нашето бездушие.

Каракудите ще помагат на Коалите! Абе ей, не разбрахте ли, че въздухът ви е отровен, дори. Но вие, ще помагате на Коали, събудете се, че децата ви са утрешните болни. Как не ви е мило за България, а плачете за Австралия, не ви разбирам, купете си билет за там и се не връщайте, нима ние сме по – добре от Австралия!?

Последно, прокарва се една хипотеза, предполагам, днес, утре ще стане конспирация. Хората, които говорят за Африкански сценарии, може да са прави. Съжалявам, ние толкова не се обичаме един друг, че някак мога да повярвам, че преди всичко българин може да го причини на българите.

Нека да ви го развия, не знам дали е африкански сценарии, но знам, че е правено в Боливия, като поради това е направен “Спектър на утехата” от 2008 година.

Приватизацията на водните ресурси на Боливия се случва по време на вторият мандат на Боливийският президент Уго Банзер (1997-2001) от мултинационалните компании, Биватър (Biwater) и Бичтел (Bechtel) през 1999 г. Стига се до подобен резултат защото Световната банка и Интернационалната банка за развитие имат изискване за приватизация на водата спрямо Боливия за да поддържа финансирането към държавата. Да не ви споменавам, че там започва война. Предполагам досещате се, че цената на водата скача и т. н. и т.н.

Ние сме номер едно! Споко, никой не може да ни уплаши, нищо че нямаме вода да се изкъпем, нищо че и на улицата не можем да излезем. Всъщност предполагам, една голяма част си казва, а при мен има вода!? Да има, дерзайте, нова година с нов късмет, както са го подкарали до края на годината се не знае, може и вие да нямате вода, може и вие да нямате чист въздух. Тогава какво правим? Знайте ние си го заслужаваме, с бездушието, егоизмът и “знанието” си. Какви огледала имате, че ми е интересно, не се ли виждате!? Не си ли обичате децата, че ги отглеждате да ги гледате по скайп.

Утре нов Молебен, нов късмет, споко утре и във вашият дом ще има болни от “здравословен” въздух и липса на вода.

Каракудо, държавата ни е отражение на нашето знание, тя не е отражение на политиците ни. Те са отражение на нашето общество, ти сам знаеш, ако си на тяхно място, ще крадеш и ще кълнеш всички. Заради това си заслужаваме ежедневието. Вие си се молете, той Бог гледа и ще ни даде това което заслужаваме. Какво заслужаваме?

17274706-umm-al-ma-lake-idyllic-oasis-in-the-awbari-sand-sea-sahara-desert-libya

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.pngCategories: Бог и Човекът, България, История и факти

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: