Лабораторен продукт ли е Корона вирусът?

Малко факти за вирусите!

NEJMoa2001017_f3-500x315

Към момента Китайското правителство е потвърдило 830 случая на корона вирус с 25 смъртни случая. Няколко случая са от други страни Тайланд, Корея, Сингапур, Виетнам, САЩ, Япония, като във всички от тях са “замесени” китайци от Вухан.

Западните медии поддържат тезата за животински произход на самият вирус, като дори намесват, черният пазар на диви животни.

Това е Линк с повече инфо по темата

Вирусолога др. Алан Кантуел пише: “Мистериозният SARS(Severe acute respiratory syndrome – тежък остър респираторен синдром) вирус е нов вирус дори за вирусолозите. Това е изцяло ново заболяване с опустошително въздействие върху имунната система, като няма открито лечение.” Той също отбелязва, че разработването на коронавируси е налично както в медицинските лаборатории така и във военните от десетилетия. От него знаем, че при търсене PubMed с фразата “coronavirus genetic engineering” ще ни бъдат показани около 107 научни експеримента датиращи от 1987 г.

Бързо потвърдих, че научните работници са генетично модифицирали животински и човешки коронавируси за да създадат болесто-произвеждащ и рекомбинативен вирус от повече от десетилетие. Не е учудващо, че толкова бързо бе идентифициран коронавируса. Не се набляга от новините фактът че от 40-т години научните работници “прескачат видовете” с различни видове животински и човешки вируси, създаващи химера вируси (такива съставени от два или повече вида). Тези Неконтролирани изследвания довежда до опасни човешко-създадени вируси, като голяма част от тях имат характера на Био оръжия. Определени SARS имат белезите на Био оръжие. В края на крайщата хората разработващи Био оръжия не трябва ли да произвеждат нови оръжия с нови инфекциозни агенти?”

др. Алан Кантуел

EPAjUkHUcAE_MRa

Разбираемо, няколко руски научни работници предположиха връзка между SARS и Био войната . Сергей Колесников, член на Руската Академия по Медицински Науки, казва, че SARS може да е “изтекъл” боен вирус от лаборатория занимаваща се с подобен вид оръжия. Той твърди, че този вид вирус е синтез от два други, които според него не могат да се появят в природата, а само и единствено разработени в лаборатория. Николай Фиатов който е цитиран от Газета дейли също вярва в изкуственото създаване на SARS.

Трябва да се отбележи, че SARS се е разпространил в 40-т страни, като инфекциите в повечето страни са малко и почти няма смъртни случаи. Всички случаи са свързани с хора от азиатски произход и няма нито един такъв свързан с човек от кавказки тип. Но е твърде рано да се вадят някакви генерални заключения.

Към момента дори да се разглежда като случайно то определено и не трябва да го изключваме като възможно. Особено ако вземем и случки от миналото. Като този в който учени от Харвард са замесени в събирането на ДНК материал на хора от китайски произход.

Разбира се, че мнението в Китай, ще е че тези експерименти са с военна насоченост с идеята да се създаде био оръжие на расова основа.

Скорошни болести които могат да бъдат квалифицирани като потенциални био-оръжия са: Спин, SARS, MERS, Птичи грип, Свински Грип, Ханта вирус, Лаимска болест, Западно Нилски вирус, Ебола, Полио (Сирия), Зика и няколко други. Може да ви бъде интересен фактът, че хиляди научни работници, физици, вирусолози и епидемиолози от различни страни са заключили че тези вируси са лабораторно производство и тяхната употреба е нарочна.

Към днешна дата няма достатъчно данни за крайно заключение, съществуват само много въпроси на които няма да бъде даден точен отговор. Вероятно защото ни е срам от него и не искаме да го чуем. Затова ще се съгласим с официалната пропаганда и ще я прегърнем.

Източник: globalreserach.ca

линк ако желаете да прочетете цялата статия: https://www.globalresearch.ca/chinas-new-coronavirus-an-examination-of-the-facts/5701662

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.pngCategories: История и факти, геополитика

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: