Българите “присъстват” в България

Да бе театър да се смея, ама не е смешно! Да бе филм да си поплача, ама не е!

greedy-fiend

Ех тая баница само да ми падне за никой няма да остане.

Вие, Ние сме продадени доживотно! Децата ви,ни нямат право на свободен живот, вода, а дори и чист въздух! Ние сами си го избираме всеки ден.

Лично на мен ми харесва инициативата да се прибират едни неплатени данъци, които се дължат на хазната. Да, определено 500 милиона не са малко пари. Ще оставя на страна, въпроса с това абе тоя плащал ли е нещо през тези години!? Щото ако е плащал, ма извинете ме, вярвам е плащал толкова колкото са му казали, не по – малко. Знам го щото като отида да си плащам данък обикновено ми казват колко да платя, а не си измислям цифра която ме устройва. Ако не си е плащал, ами тея институции слепи ли са или очи нямат!?

Склонен съм да вярвам, че нямат очи. Да напомня за едни 20 милиарда лева несъбрани ДДС, не ги ли опростиха, не ги ли забравиха, захвърлиха!? Всъщност те не си ли раздадоха в НАП едни 30 милиона бонуси!?

Да ви отговоря, че вероятно сте забравили. Тези 20 милиарда са несъбираеми и няма да ги вземат, нищо, че се знаят фирмите и техните собственици. Да раздадоха си едни 30 милиона лева бонуси за добре свършена работа, а за вас дръжките!

Българино, ти не си виновен! Не, ние сме Номер Едно! Ние сме Българи Юнаци и ще бием други българи щото макар и българи, не са юнаци. Мисля, че само това можем, да бием други българи, за друго май не ни бива!?

Като се замисля, май са прави онези които казват, България чака да бъде освободена от българите. Жалка констатация, но уви, правдива. Това е същото, като онези българи в чужбина, които искат да дойдат и да сменят статуквото и да се приберат в чужбината веднага след това. Чудно ли е, че искат да се приберат в чужбината след това!? Истината е, че обичат България, но искат да живеят в Лондон, Париж, Берлин, навсякъде другаде само не в България. Да ви имам обичта сляпа, да ви имам мечтите, да ви имам счупените огледала!

soulless

Отлитащите души

Малодушието ще ни убие, а България чака да бъде освободена от българите!

Мисълта ражда Идеи!

Идеята е Вечна!

Нека мисълта бъде с Теб!

 

cropped-nines.pngCategories: Бог и Човекът, България, разкази

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: